Sfinga

Discover holiday rentals in Croatia, Montenegro, and Slovenia

Apartment Sfinga, Zadar, Brodarica

Description

TV, Internet, air conditioning, barbecue, terrace, parking, Close to shops, fruit, bakery, pharmacy, sports ground, bus stop, restaurant, pizzeria, bank, fish market, near Marina, Night club, beauty parlor ....

Map

Reviews

Have you stayed here? Add review

Vlatka Pentek

Saturday, August 13, 2022
Lijep, čist, ugodan i dobro opremljen apartman. U blizini su plaža, odlična pekara, ljekarna i manji dućan. Zapravo sve potrebno za ugodan boravak. Domaćini srdačni, uslužni i vrlo pažljivi. Svoje goste dočekuju s osvježavajućim pićem i zalogajčićima za okrjepu nakon puta te otpraćuju prigodnim poklonima u znak pažnje. U svakom slučaju topla preporuka i odmor koji vrijedi ponoviti.

Merima A

Saturday, August 6, 2022
Apartman je cist i dobro opremljen. Vlasnici su ljubazni lijepo su nas docekali sa picem i hranom izdvojili vrijeme da nas upoznaju sa gradom a na odlasku smo dobili rodjendanski poklon. Najiskrenije preporuke svima mi se vracamo i iduce godine.

Stjepan Adžić

Tuesday, August 24, 2021
Divni domaćini i odličan apartman. Sve je bilo kao na slikama i kako smo dogovorili. Pošto smo prvi put išli na more sa djetetom bili smo u strahu od svega ali apartman, dvorište, blizina trgovine i pekare, te blizina plaže učinili su ovaj godišnji najboljim do sad. Tople preporuke svima :)
From 50 €/night
Min stay is 1 nights
Lucano Baric
+385 98 906 9744, +385 97 709 307
From 50 €/night
Contact